Loading

facebook   /   twitter   /   linkedin

 • De Rappende Conducteur
  De Rappende Conducteur
  Giovanni Eenig
  Rotterdam, 8 april 2019 - De Rotterdamse conducteur, Giovanni Eenig, die op 8 april 2019 viraal ging met een video waarin hij als conducteur begon te rappen, werkt momenteel aan een videoclip. De videoclip verschijnt in 2019 op YouTube en het bijbehorende nummer wordt gelijktijdig op de grote streamingdiensten uitgebracht.
  Samenwerken?
 • Een mooie verbintenis
  Een mooie verbintenis
  Over
  Met onze missie helpen we niet alleen de maatschappij maar helpen wij ook de creatieveling zichzelf te ontplooien en verder te ontwikkelen. Wij gaan uit van de eigenheid en kwaliteiten van de artiest / producers/ musicians/ dj’s. We willen tevens door deze missie een inspiratiebron zijn voor het bedrijfsleven in het algemeen. Waar het bedrijfsleven vaak de mensheid vergeet of uit het oog verliest staan wij daar tegenovergesteld van.
  Samenwerken?
 • Interesse?
  Interesse?
  Boekingen
  Gio zoekt graag kansen om zijn bericht te verspreiden. Als je interesse hebt in een samenwerking druk dan op de knop hieronder.
  Samenwerken?
1 2 3

Our Blog

Latest News

Proin placerat nisi at ante aliquam, vel venenatis eros aliquam. Morbi ut rhoncus ante. Cras elementum suscipit turpis et bibendum.

All news

KASTER

Aenean luctus tristique dui, in placerat lectus elementum non. Suspendisse tempor interdum pharetra. Sed mollis semper justo, eget molestie ligula sodales id. Suspendisse quis tincidunt ante. Cras fringilla erat vitae mi sodales, quis commodo velit cursus.

De Rappende Conducteur © 2019